SPROSTITE TELO IN DUHA

Masaže

Učinek masaže ni zgolj dobro počutje in fizično zdravje, ampak se odraža tudi v duševnem ravnovesju.
Z masažo zmanjšujemo stres, lajšamo bolečine in ugodno delujemo na emocionalno stabilnost ljudi.

Naše maserke so izkušene, poskrbijo za prijetno masažo in zmanjšajo bolečine.

Klasična masaža »zlate roke«

Klasična oziroma švedska masaža je masaža celega telesa, kjer s sistematičnimi gibi dotikanja pozitivno vplivamo na zdravje in počutje.

Več o tem

Anticelulitna masaža

Anticelulitna masaža je učinkovita metoda za zmanjševanje in odpravljanje celulita. Tehnika masiranja je zelo podobna klasični švedski masaži, a se od nje razlikuje po intenzivnosti in izbiri področij, ki jih maserka masira. Masažo lahko izvajamo tudi z ventuzami.

Več o tem

Masaža za nosečnice

Masažo za nosečnice izvajamo po klasični metodi, kjer posebno pozornost posvetimo čim hitrejšemu odvajanju strupov iz telesa, preprečevanju ali zdravljenju oteklih nog in bolečin hrbtenice.

Več o tem

Limfna drenaža, metoda VODDER

Limfna drenaža je ročna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema. Pospešitev pretoka limfnega sistema je izredno pomembna, saj le-ta skrbi za odvajanje toksinov in odvečne tekočine iz telesa.

Več o tem

Masaža v dvoje

Zakaj ne bi uživali v masaži v družbi teh, ki so vam najljubši: s svojim partnerjem ali najboljšo prijateljico. Preživite kakovosten prosti čas v sproščenem vzdušju in ob prijetnem razvajanju!

Več o tem

Masaža okončin

Večina ljudi jo priznava kot najbolj prijetno masažo od vseh. Zelo pomirja živčni sistem in napeta čustva, sprošča in zaziba v spanec. Napetosti, ki so se kopičile čez dan, izginejo praktično v trenutku.

Več o tem

Masaža z vročimi kamni

Sprostitvena masaža, ki popolnoma pregreje telo. Prijetno, toplo, z veliko časa za razmišljanje in sprostitev. Idealna za mrzle jesenske in zimske dni – sploh za tiste, ki jih rado zebe v roke in noge. Vprašajte za maserko Margareto.

Več o tem

Ženske sanje

Vsem nam ženskam se dogaja, da sebe puščamo nekje zadaj. Kolikokrat ste si rekle, da to ni prav?
Ker je naš čas še kako dragocen, smo združile masažo celega telesa z razvajanjem kože na obrazu. Privoščite sebi čas in ugodje. Zaslužite si!

Več o tem

Direktorjeva masaža

Po njegovem najboljša kombinacija masaž, ki jo dejansko naroči, ko pride na masažo.
75 minut odlične sprostitve, z zlatim oljem. Direktor že ve.

Več o tem

Naročite svoj termin masaže!

Pokličite nas na telefonsko številko 051 323-513.