KDO SMO

Zlate Roke

V izgradnjo salona smo vložili veliko razmišljanja, lastnih opažanj in ljubezni do te edinstvene sprostitve. Želeli smo oblikovati popolno doživetje, pomisliti na vsako drobno malenkost za vaše posebne trenutke sprostitve telesa in duha. Verjamemo, da nam je to uspelo.

Obisk masažnega salona doživljamo z vsemi svojimi čuti: vonjem, vidom, dotikom in tudi psiho. Sprostili naj bi telo, odpravili bolečine in izboljšali psihično počutje. Vendar pa vsi tisti, ki se redno masirate, veste, da se vedno najde kakšna pomanjkljivost, ki vas zmoti.

REZERVIRAJTE SVOJ TERMIN

Naročite se

Pokličite nas na telefon 051 323-513

Težko se boste predali sprostitvi in užitku, če ste v stresu, ker ste dolgo iskali parkirni prostor. Neprijetno je, če vam klima pihlja nad glavo, roke bingljajo z masažne mize in ne veste, kam bi jih dali, ni tople vode, pušča tuš ali ni mila in šampona. Ne boste se počutili prijetno, če vas tiščijo spodnjice za enkratno uporabo,  če so vaše noge prevelike za natikače, če ne veste, kam bi z uro in ključi, garderobne omarice pa so premajhne in ni obešalnikov,
ali pa so neugledni – žični. Še manj prijetno je, če je masaža slaba, brisače strgane, prostor premrzel, olja cenena in tako mastna, da se po masaži na vas vse lepi…
in še bi lahko naštevali. Zato je bila naša zamisel in želja, da postavimo masažni salon brez pomanjkljivosti in da poskrbimo za popoln užitek ter regeneracijo telesa in duha.

V izgradnjo salona smo vložili veliko razmišljanja, opazovanja pri masažah, vse z namenom, da bi bila vaša izkušnja čim boljša.
Zato vam bomo hvaležni, če nam predlagate svoje misli, kaj lahko postorimo bolje.

Težimo k popolnosti.

Parkirni prostori so direktno pred salonom, vstopili boste v lep, prijeten ambient, ki ga je zasnovala in projektirala arhitektka Sabina Prvinšek. V ušesa vam bo takoj priplavala prijetna glasba iz sistema Bose. Pozdravila in sprejela vas bo naša prijazna maserka. Uredili smo vsako tehnično komponento, ki je za popolno doživetje pomembna tudi nam: sodoben klimatski sistem neprenehoma skrbi za prijetno temperaturo prostora in prezračevanje, termostatski tuš omogoča enostavno nastavljanje temperature vode, garderobne omarice so prostorne, brisače so mehke in iz kakovostnih materialov. Masažne mize so zelo udobne in z naslonjalom za roke.

Uporabljamo izključno masla in olja naravnega izvora, ki vašo kožo nahranijo, kot si zasluži v teh stresnih časih.

Najpomembnejše pa so seveda naše “zlate roke”. Naše izkušene maserke poskrbijo, da bo vaša masaža prijetna in točno takšna, kot ste si jo predstavljali. Prosimo vas, da maserki poveste, kakšno in kako močno masažo želite. Povejte ji, kje vas boli, svetovala vam bo, kako lahko bolečino odpravite. Če želite kombinacijo masaž, vam bodo ustregle. Vedo, da so tam za vas, pomagajte jim, da vam ustrežejo. V ZLATIH ROKAH se dogovorimo vse.
Zelo vam bomo hvaležni, če nam predlagate svoje misli, ideje, kaj lahko postorimo bolje, dodamo.

In to popolno doživetje smo dopolnili še z zelo razumno ceno.

Masažni salon ZLATE ROKE
Vse, česar v drugih salonih niste našli.

ZLATE ROKE

Naše prednosti

 • lep, prijeten ambient
 • parkirni prostor pred salonom
 • prezračevan in prijetno topel prostor
 • razumne cene
 • udobne masažne mize z naslonom za roke
 • termostatski, vroč tuš
 • mehke, kvalitetne brisače
 • čisti in udobni natikači
 • prostorne garderobne omarice
 • prijetna glasba iz sistema Bose
 • …in seveda, “zlate roke”, naše maserke