SPROSTITE TELO IN DUHA

MASAŽA ZA NOSEČNICE

Nosečnost je poseben čas za vsako žensko, ki pa lahko prinese tudi manjše ali večje nosečniške težave. Strokovno podkovane maserke vam lahko pri lajšanju le-teh precej pomagajo. Masaža v času nosečnosti namreč zelo blagodejno vpliva na bodoče mamice in na otročička v njej. Bodočim mamicam olajša nosečniške težave ali jih celo za kratek čas odpravi in jih prijetno sprosti.

Masažo za nosečnice izvajamo maserji z izkušnjami in znanji za masiranje nosečnic, ki zelo dobro vemo, katerim delom telesa je potrebno nameniti posebno pozornost in katerim delom se je potrebno izogniti. Gre za masažo po klasični metodi, ki pa je povsem prilagojena nosečnicam in je manj intenzivna. Masaža za nosečnice je osredotočena predvsem na hitrejše izločanje toksinov iz telesa, hkrati pa tudi preprečevanju oteklih nog in hrbtenice ter lajšanju morebitnih bolečin. Pri masaži uporabljamo kakovostna naravna olja in masla AROMA HERBAL, kar je v času nosečnosti še posebej pomembno.

Vsaki nosečnici se posvetimo posebej, ji namenimo dovolj pozornosti in masažo individualno prilagodimo njenim željam in potrebam, seveda pa tudi mesecu nosečnosti.

Naročite svoj termin masaže!

Pokličite nas na telefonsko številko 051 323-513.
Nazaj na vse masaže